Spekepølser & Kjøtt

Pølsene våre

Det begynte med en spekepølse basert på det vi hadde av råvarer på gårdene våre, og smaker vi fant i det vakre naturreservatet Trillemarka-Rollagsfjell.

Etter mye arbeid, smaking og testing på gode venner, var den første pølse klar; Rødlistepølsa.

Under kan du lese mer om de ulike typene pølser vi tilbyr:

Rødlistepølsa

En spekepølse fra Rollagsfjell som smaker skog og einer. Spesielt god til å maule, gjerne helt alene! Kjøttet i pølsa er en blanding av 50 % storfekjøtt og 50 % elgkjøtt. Ellers inneholder den spekk, einer, krydder, salt, sukker, sirup og rødvin.

Sendingskurven

En mild spekepølse fra Rollagsfjell som har en rund smak av vilt. Kurven er så god at alle vil ha en beta! Består av 50 % storfekjøtt, 50 % elgkjøtt, spekk, viltkrydder, krydder, salt og druesukker.

Nabosnabben

En spekepølse fra Rollagsfjell som smaker mest av blåbær og allehånde. Spesielt god å dele med naboen! Består av 50 % storfekjøtt, 50 % elgkjøtt, spekk, allehånde, krydder, salt, sukker, sirup, rødvin og blåbær.

Kjøttet vårt

Alle våre dyr får så mye naturlig og godt fôr som mulig. Dette gir også det beste kjøttet.

Vi har alltid hatt storfe på gårdene våre og kjenner til hva som er det beste kjøttet til forskjellige bruksområder. Siden vi begge er oppvokst på gård, veit vi at det er viktig med planlegging når vi skal slakte og partere dyra. Dette gjøres på hygieniske og godkjente måter for å sikre kvaliteten på alle typer kjøtt vi produserer.

Det kjøttet vi selger mest av, er ulike typer steker og kjøttdeig.

Bestill i litt god tid. Vi mener du kanskje får smake noe av det beste kjøttet du får her i dalen.

Kjøp av spekepølser og kjøtt

Vi selger spekepølser og kjøtt på følgende utsalgssteder i Numedals-området:

Julehuset

Fjellhandelen i Øygardsgrend

- Coop Prix i Veggli

- Kiwi på Rødberg

- Rollag Stasjon

- Rukkedalen Landhandleri

Du kan også bestille spekepølser ved å sende en e-post til post@nabokjerringan.com eller ringe oss:

Tlf Laila: 404 89 992
Tlf Haldis: 932 21 471